Mecliste fakülte için bağış topladı

Güncelleme Tarihi:

Mecliste fakülte için bağış topladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 16:45

Mecliste fakülte için bağış topladı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi'nin ekim ayı toplantısına katılan Serik Yüksek Öğrenim ve Bilim Vakfı Başkanı Fatih Tuncer, Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve meclis üyelerinden, bu yıl açılan Serik İşletme Fakültesi'nin eksiklerinin giderilmesi için yardım topladı.
Serik Belediyesi'nin ekim ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Ramazan Çalık başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından oturumu izleyen Serik Yüksek Öğrenim ve Bilim Vakfı Başkanı Fatih Tuncer, Belediye Başkanı Ramazan Çalık'tan izin isteyerek bir duyuru yapmak istediğini belirtti.
Başkan Fatih Tuncer, ilçedeki Akdeniz Üniversitesi Serik İşletme Fakültesi'nin binasının eksikleri bulunduğunu, bunun için maddi destek aradıklarını söyledi. Başkan Çalık ve meclis üyelerinden bağışta bulunmalarını talep eden Tuncer, "İsteyen nakit isteyen kredi kartıyla da ödeme yapabilir. Yanımda pos makinesi getirdim. Bu parayı kendim için değil okulumuz için istiyorum" dedi. Bunun üzerine Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve meclis üyeleri bağışta bulundu. Bazı meclis üyeleri nakit verirken bazıları da kredi kartından çekim yaptırdı. Başkan Tuncer, "Bu okul hepimizin. Halkımızdan da destek bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!