Manavgat'ta 'Namlı Kasap' açıldı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta Namlı Kasap açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 10:00

Manavgat'ta 'Namlı Kasap' açıldı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde Ahmet Balık ve Tunahan Uysal'ın işlettiği Namlı Kasap törenle açıldı.

Manavgat'ta farklı bir konsept yaratmayı hedefleyen ve 'İşimiz Et, Görevimiz Lezzet' parolasıyla Manavgat Aşağı Hisar Mahallesi'nde faaliyete geçen Namlı Kasap'ın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Hisar Caddesi üzerinde Ahmet Balık ile Tunahan Uysal'ın işletmeciliğini, Orhan Gümüş'ün ise usta olarak görev yaptığı Namlı Kasap'ın açılış törenine Vali Yardımcısı Adem Uslu, MHP Antalya eski Milletvekili Tarkan Akıllı, Manavgat Belediye Başkan vekili Erşan Özden, SGK Manavgat Merkez Müdürü Ali Duru, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, MASİAD Başkanı Turgay Akar, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Halimoğlu, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ile çok sayıda davetli katıldı.

İşletmeciler Ahmet Balık ve Tunahan Uysal, ferah, temizliği ön planda tutan, müşteri memnuniyetini birinci koşulu olarak belirlediklerini kaydederek, "Manavgat halkına kaliteli, taze ve hijyenik ortamda hizmet vermek için kasap dükkanımızı açtık. Manavgat'ta fark yaratmak istiyoruz. Kalitemizden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman daha ilerisini hedefleyerek ferah bir ortamda satışlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

İşletmenin açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!