Manavgat'ta fener alayı ve Candan Erçetin konseri

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta fener alayı ve Candan Erçetin konseri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 13:02

Manavgat'ta fener alayı ve Candan Erçetin konseri

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı ve Candan Erçetin konseri düzenlendi.
Manavgat'ta düzenlenen fener alayına CHP Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan fener alayı, Antalya Caddesi ve İbrahim Sözen Caddesi'nden geçerek Atatürk Kültür Merkezi önünde sona erdi.
Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Milletvekili Niyazi Nefi Kara, "Bu topraklarda özgür ve bağımsızca yaşamamızı sağlayan ebedi başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler ve gazileri minnet ve saygıyla anıyorum" dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 Ağustos'un Türk milletinin topyekun şahlanışının, özgürlüğünün ve bağımsızlığının sembolü olduğunu belirterek, "Bu büyük mücadelenin kahramanları başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizdir. Yaşamak güzel ama cumhuriyetler ve bize kazandırdığı değerlerle yaşamak bir başka güzel. Bir ülkede demokrasi varsa özgürlük varsa laiklik varsa cumhuriyet varsa yaşam vardır" diye konuştu.
Konuşmaların ardından sanatçı Candan Erçetin, bir gaziyle sahneye çıktı. Konsere gelenlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Erçetin, "Bugünkü cumhuriyetimizin sınırlarının çizilmesinde kanını akıtan ve canını veren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bugün yaşayabildiğimiz her şeyi onlara borçluyuz. Minnettarız. Fazla da bir kelimeyle anlatılamıyor aslında minnettarlığımız, zannediyorum göstermemiz lazım" dedi.
Candan Erçetin söylediği birbirinden güzel şarkılarla etkinliğe katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Etkinlikte havai fişek gösterisi de yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!