Manavgatlı öğrenciler İtalya'da

Güncelleme Tarihi:

Manavgatlı öğrenciler İtalyada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 11:34

 Manavgatlı öğrenciler İtalya'da

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Namık Karamancı Fen Lisesi proje ekibi İtalya'da düzenlenen InSTEM öğrenci çalışma toplantısına katıldı.

Namık Karamancı Fen Lisesi proje ekibi İtalya'nın Martina Franca kentinde düzenlenen 'InSTEM: Innovative Student-Teacher Evolution Model/Yenilikçi Öğrenci-Öğretmen Gelişim Modeli' adlı Erasmus+ KA2 projesi öğrenci çalışma toplantısına katıldı.

InSTEM projesinin 6- 12 Kasım tarihleri arasında 4'üncü öğrenci çalışma toplantısının gerçekleştirildiğini belirten Okul Müdürü Hasan Kökçü, "Litvanya, İtalya, İzlanda ve Lüksemburg'dan ortaklarımızla geçen yıl uygulamaya başladığımız, STEM yani fen, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarında çalışmalar ve araştırmalar yaparak öğrencilerimizin bu alanlardaki mesleklere yönelmelerini teşvik etmeyi amaçlayan projenin İtalya toplantısında okulumuzu projenin sorumlusu olan öğretmenimiz ile 2 öğrenci temsil etti" dedi.

Toplantıda okullarda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili sunum yapıldığını aktaran proje sorumlusu İngilizce öğretmeni Hasan Biber, "Öğrenciler ve öğretmenler olarak STEM alanındaki değişik derslere ve atölye çalışmalarına katılarak konu ile ilgili bilgimizi arttırma fırsatı bulduk. Özellikle CLIL yöntemiyle ilgili katıldığımız eğitimler ve çalışmalar bizim için son derece ilginç ve önemliydi. Ayrıca STEM alanında faaliyet gösteren kurumları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!