Polisten özel öğrencilere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Polisten özel öğrencilere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 15:18

Polisten özel öğrencilere ziyaret

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel eğitim alan öğrencileri ziyaret etti.

Manavgat İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Akbıyık, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği görevlileriyle birlikte Dr. Hüseyin Vural İlk ve Ortaokulu Mesleki Eğitim Merkezi ile Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere balon ve öğretmenlere de yaptıkları fedakarlıklar dolayısıyla çiçek verildi. Özel öğrencilerin polis abla ve ağabeylerinin kendilerini ziyaretlerinden dolayı oldukça mutlu olduğu görüldü.

Manavgat İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Akbıyık, polis- vatandaş işbirliğini artırmak ve toplumda huzur ile güvenin sağlanması amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmaların yanı sıra özel günlerde de bir araya gelmenin önemine işaret etti.

Dr. Hüseyin Vural İlk ve Ortaokulu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Hakan Öz, "Çocuklarımız kendileriyle ilgilenildiği zaman çok mutlu oluyor, onların mutluluğu bizleri de çok mutlu ediyor. Gerçekleştirdikleri ziyaretle çocuklarımıza güzel bir anı katan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül de sürücülere uyarılarda bulunarak, engellilerin geçiş haklarını kısıtlamamalarını istedi. Kaldırımlara park eden araçlar nedeniyle en başta engelli vatandaşların büyük zorluklar yaşadığını belirten Müdür Özgönül, "Kaldırımlara, yaya geçitlerine ve engelli rampalarına park eden sürücülere karşı etkin ve kararlı şekilde mücadele edilecektir. Tüm karayolunu kullanan araç sürücülerinin trafik kurallarına uymaları, araçlarını park etmenin yasak olduğu yerlere park etmemeleri halinde güvenli bir trafik ortamı sağlanacaktır. Hepimizin bir yakını veya kendisinin engelli adayı olduğunun göz ardı edilmeden trafik kurallarına uymanın bir vatandaşlık görevi olduğunun bilinmesini temenni ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!