Irmak kenarında spor keyfi

Güncelleme Tarihi:

Irmak kenarında spor keyfi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 13:37

Irmak kenarında spor keyfi

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Irmağı kenarında yapılan düzenlemelerin ardından birçok spor grubu burada koşu, yürüyüş, bisiklet gibi spor aktiviteleri düzenliyor.

Manavgat Belediyesi tarafından yapılan Manavgat Irmak Kenarı Düzenleme Projesi kentin en önemli cazibe merkezlerinden biri oldu. Kentte yaşayan birçok spor grubu, ırmak kenarında toplu olarak koşu, yürüyüş, bisiklet gibi spor aktiviteleri düzenliyor. Spor gruplarına katılan vatandaşlar, ırmak kenarında spor yapmanın, zaman geçirmenin Manavgat'ı yaşanılabilir kılan en önemli özelliklerden biri olduğunu belirtti.

BAŞKAN SÖZEN'E TEŞEKKÜR

Her hafta aynı gün toplanan ve sağlıklı yaşam için ırmak kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar ise Başkan Şükrü Sözen'e ırmak kenarını yeniden düzenleyerek, halkın hizmetine sunduğu için teşekkürlerini iletti. Başkan Şükrü Sözen, "Kentimizi daha yaşanabilir kılmak adına yaptığımız en önemli projelerden olan ırmak kıyısı düzenlemelerimizden vatandaşlarımızın bu denli memnun olması bizleri de çok mutlu ediyor. Ben de herkesi sağlıklı yaşam için ırmak kenarında spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!