Kütüphanede atölye sergisi

Güncelleme Tarihi:

Kütüphanede atölye sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 11:32

Kütüphanede atölye sergisi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - RESSAM Turhan Ekici Atölyesi'nde resim çalışmalarını sürdüren ressamlar 'Yaza Merhaba' adlı karma resim sergisi açtı.

Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışını atölye sahibi ressam Turhan Ekici ile Kütüphane Müdürü Adile Dönmez birlikte yaptı. Ekici, Antalya'da sanat galerisi sayısı azalırken, kütüphane bünyesinde yeni bir galerinin oluşturulmasının, sanatçılara yer verilmesinin sevindirici bir gelişme olduğuna vurgu yaptı, sanata ve sanatçıya önem veren yönetime teşekkür etti.

Kütüphane Müdürü Adile Dönmez de yenilenen, kafeteryası bile halka açılan İl Halk Kütüphanesi'ndeki hizmetleri sıraladı. Dönmez, "Kütüphanemizden sadece çocuklarımız, gençlerimiz değil yetişkinlerimiz de ücretsiz faydalanıyor. Salonumuzda şiir ve müzik dinletileri, yarışmalar, konferanslar yapılıyor, yetişkinlere hat ve tezhip sanatı eğitimleri de veriliyor" dedi.

Turhan Ekici Atölyesi ressamları Arzu Aynur Aydeniz, Fatoş Taş, Firdevs Şen, Reyhan Göl, Seval Gelen, Nadide Civan, Türkay Ulusoy, Zeynep Çetinkaya, sanat sezonu içinde ürettikleri ve birçoğu 'doğa' konulu yağlıboya, akrilik boya çalışması resimlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!