Kumluca, Akdeniz'i farklı yendi

Güncelleme Tarihi:

Kumluca, Akdenizi farklı yendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 10:32

Kumluca, Akdeniz'i farklı yendi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA 1'inci Amatör 1'inci Grup'ta Kumluca Belediyespor, Akdenizspor'u 4-0 mağlup etti.

Kumluca Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turan Çakıl, Mustafa Demiray ve Kemal Ögen hakem üçlüsü yönetti. Kumluca Belediyespor'un vuruşuyla başlayan maçın ilk dakikalarından itibaren ev sahibi atak futbol ortaya koydu. 19'uncu dakikada gelişen atakta defanstan dönen topu iyi takip eden Osman topu ağlara gönderdi: 1-0. İlk yarısı bu skorla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün oyununu sürdüren Kumluca Belediyespor, 60'ıncı dakikada kazanılan penaltı atışını Güzel'le gole çevirdi: 2-0. Bu golden sonra iyice rahatlayan Kumluca Belediyespor 72'nci dakikada Mustafa ve 76'ncı dakikada Hüseyin'in golleriyle skoru 4-0 yaptı. Karşılaşma Kumluca Belediyespor'un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçta Kumluca Belediyespor'dan Osman, Akdenizspor'dan ise Erkan, Fatih ve Erol sarı kart görürken, Akdenizspor'dan Cem Aktaş 66'ncı dakikada kırmızı kart gördü.

Maç sonrası Akdenizspor'da forma giyen Tunus Milli Takımı oyuncusu ve 2007-2012 yıllarında Antalyaspor'da forma giyen Ali Zitouni ile Kumluca Belediyespor takımı oyuncuları fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!