Korkuteli'de Turizm Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide Turizm Haftası kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 15:25

Korkuteli'de Turizm Haftası kutlandı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde Turizm Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Korkuteli'de Turizm Haftası dolayısıyla Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faik Ardahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Milli kültürümüz, içinde yaşadığımız tarihi coğrafya tarihinden bizlere sunulan en kapsamlı armağandır. Milli kültürün varlığı geleneklerimiz, göreneklerimiz tarihin derinliklerinden gelen yapısıyla büyük bir zenginliktir. Türk milletini diğer milletlerden ayıran özellikler ve güzellikler kendi kültüründe yani değerlerinde saklıdır" dedi.
Törende çeşitli gösteriler sunulurken, Kaymakam Erol Tanrıkulu ile Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal dibekte keşkek dövdü. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız ve hayırsever Erol Memioğlu ise demir dövdü.
Öğrenciler Hacivat ve Karagöz gösterisi, pehlivanlar ise mini bir gösteri sundu. Müzik öğretmenlerinden oluşan koro ise misafirlere müzik resitali sundu. Tören ödül töreniyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!