Korkuteli'de 19 Mayıs kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide 19 Mayıs kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 12:31

Korkuteli'de 19 Mayıs kutlaması

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

19 Mayıs törenleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Karatopak'ın Şehitlik Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından düzenlenen törene Kaymakam vekili Abdullah Yılmaz, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Belediye Başkan vekili Metin Arslan ve protokol üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Karatopak, "Samsun'a çıkış, bağımsızlığın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda en büyük adımdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gençliği teminat olarak gördü. Geçmişini, kültürünü, tarihini bilen gençler yetiştirmek bizlerin görevi. Gençlerimiz de sorumluluklarını yerine getirmelidir" dedi.

Konuşmanın ardından Korkuteli Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Can Doğan '19 Mayıs'ta Düşünceler' adlı şiirini, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Leyla Yörük de 'Bandırma Vapuru' adlı şiirini okudu. Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Veli Pepe yönetiminde öğrenciler koro ve solo türkü ve marşlar söylerken, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de halk oyunları gösterisi sundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Haftası konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!