Korkuteli'nde bağımlılıkla mücadele toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelinde bağımlılıkla mücadele toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 15:39

Korkuteli'nde bağımlılıkla mücadele toplantısı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, bağımlılığı önleyici hizmetler değerlendirildi.

Kaymakamlık makamında Kaymakam Ömer Çimşit başkanlığındaki toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız, Emniyet Müdürü Hakan Selen, Milli eğitim Müdürü İsmet Yıldız, Sağlık İlçe Müdürü Dr. Oya Dirican, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Müşarref Özgen, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut ve Mal Müdürü Mehmet Ümit Ulusan katıldı. Toplantıda, bağımlılığı önleyici hizmetler değerlendirildi. Kaymakam Ömer Çimşit, bağımlılıkla mücadelede kurumlararası işbirliğinin önemine değindi, bağımlılığı önleyici çalışmalar yapılmasını istedi.

Bağımlılığın çok ciddi bir problem olduğunu vurgulayan Kaymakam Çimşit, bağımlılığın toplumu içten içe çürüten, toplumsal bütünlüğü, varlığı tehlikeye atan, terörden bile daha tehlikeli bir bela olduğuna dikkati çekti. Bu tehlikeye karşı tüm kurumların üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini kaydeden Kaymakam Ömer Çimşit, "Bağımlılıkla mücadelede önleyici hizmetler çok önemli. Çocuklarımızı, gençlerimizi her türlü bağımlılıktan uzak tutmalıyız. Önemli olan çocuklarımızı hiç bulaşmadan muhafaza etmek, korumak. Bu noktada tüm kurum yetkililerinin bağımlılığa karşı hassasiyetle yaklaşması gerekiyor. Sadece emniyet ve jandarmaya değil tüm kurumlarımıza büyük bir sorumluluk düşüyor. Hepimizin bu konuya hassasiyetle yaklaşması ve özverili olması gerekiyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!