Korkuteli’nde Okullar Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli’nde Okullar Eğitim Öğretim Yılına Hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 17:22

KORKUTELİ'DE BİR ÇOK OKUL YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCESİNDE TADİLATTA. (ADEM DURMAZ-ANTALYA-İHA)

Korkuteli’de okullar yaz döneminde tadilattan geçti. 14 Eylül tarihinde başlayacak olan 2015-2016 Eğitim Öğretim sezonu ile ilgili hazırlıklarını sürdüren Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullardaki eksiklikleri gidermek için yoğun bir mesai harcıyor.
Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tadilat devam ederken, Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu ile Mesude-Erol Memioğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi” okul inşaatı yeni eğitim öğretime yetiştirilmek için hummalı çalışmalar sürüyor.
Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu bazı okullardaki küçük tadilat çalışmalarının tamamlandığını bazılarında ise bitmek üzere olduğunu söyledi. Kocagöz; " Fiziki eksiklikleri bulunan okullarda iç ve dış cephe tamir, bakım ve boyamanın yanı sıra kapsamlı tadilatlar yapılıyor. Bazı okulların giriş ve çıkış merdivenleri yenilenirken, her yağmurda öğrencilerin biriken suların içinden yürümesine neden olan okul bahçelerindeki bozuk zeminler de onarılıyor. Sınıf ve koridorlar boyanıp, zemin döşemeleri elden geçiriliyor. Sınıfların kapıları ile eskimiş pencereler yenileriyle değiştiriliyor. Öğrencilerin spor yaptığı sahaların da unutulmadığı tadilatlar sırasında mevcut sahalardaki eksiklikler tamamlanıyor. Ayrıca dış cephe boyası tamamlanan bazı okullarda plastik ve yağlı boya resim uygulaması ile binanın dış cephesi güzelleştiriliyor. Yeni eğitim-öğretim döneminde ders başı yapacak öğrenciler bakım ve onarımlarla yepyeni bir görünüme kavuşan sınıflarda daha iyi şartlarda eğitim görebilecekler” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!