Korkuteli deplasmanda Kestel'e yenildi

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli deplasmanda Kestele yenildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 15:27

Korkuteli deplasmanda Kestel'e yenildi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör Play-Off Grubu'nda Korkuteli Belediyespor deplasmanda Kestel Belediyespor'a 4-0 yenildi.

Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme yolunda büyük önem taşıyan play- off grubunda Kestel Belediyespor sahasında Korkuteli Belediyespor'u konuk etti. Maça iyi başlayan Korkuteli Belediyespor ilk yarının son dakikasında Kestel Belediyespor'dan Nezih'in attığı golle 1-0 geriye düştü. İkinci yarıya atak başlayan Kestel Belediyespor 66, 85 ve 87'nci dakikalarda Metin Çalışkan'ın golleriyle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

'AĞIR KÜFÜRLER EDİLDİ'

Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Mesut Kurtoğlu, maç sırasında Korkutelili sporcular ve antrenöre hakaret edilip, yedek kulübesine yabancı madde atıldığını söyledi. Kurtoğlu, "Hepimizin ailesi var. Maç başından itibaren takım oyuncularına ve yedek kulübesine ağır küfürler edildi. Geçen yıl da aynı şekilde olaylara maruz kaldık. Hepimizin annesi, eşi ve çocuğu var. Bu küfürler yakışmaz. Artık bu küfürlerden kurtulmamız gerekiyor. Onların anneleri, eşleri ve çocukları yok mu? Bu çok ayıp" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!