Korku filmi çekerken korkuyu yaşadılar

Güncelleme Tarihi:

Korku filmi çekerken korkuyu yaşadılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 09:45

Korku filmi çekerken korkuyu yaşadılar

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'nın ilk korku sinema filmi 'Kuyu'nun Akseki İlçesi'ndeki çekimleri tamamlandı.
Marla yapım şirketi tarafından çekilen 'Kuyu' filmin yapım ve yönetmenliğini Antalyalı Serdar Bardakçı üstlendi. Sinema ve dizi filmlerinin tanınmış yüzleri Murat Ercanlı ve Mehmet Yaşar'ın yanı sıra, Dilara Diman, Oğuzhan Yücel, Neman Asgari, Mert Kurt gibi isimlerin olduğu filmin çekimleri Akseki'deki çekimleri 2 hafta sürdü.
Çekimleri Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal da izledi. Set ekibine her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Uysal, sinema sektörünün gelişmesi için her türlü katkıya hazır olduğunu söyledi.
Antalya'nın ilk korku temalı sinema filminin, Antalyalı bir yapımcı ve yönetmen tarafından çekilmesinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Başkan Mustafa İsmet Uysal, "Yapımcı firmanın adı Marla. 'Marla', bilindiği gibi Akseki'nin eski adı. Antalya'nın ve ilçemizin böyle sanatsal etkinlikle adının duyurulacak olması ayrıca gurur verici" dedi.
SETTE KORKULU ANLAR
Yapım Koordinatörü Dilek Özçelik ise filmin yüzde 80'nin tamamlandığını hatırlatarak, "İki haftalık çekimlerde çok ilginç anlar yaşadık. Sette ilginç olaylara tanıklık ettik. Filmin çekimlerine başladığımız günden bu yana tuhaf olaylar gerçekleşti. Son olarak filmin çekildiği setin yakınındaki bir ağaçta asılı bir insan silueti gördük. Ancak, fotoğraflamak istediğimiz zaman ise bu siluet sakallı, takkeli bir dedeye dönüşüyor. Bunu da fotoğrafladık. Tabi set ekibi zaman zaman korku da yaşadı. Bir de konumuzun korku içerikli olması, korkularımızı daha da arttırdı" diye konuştu.
Sinema ve yerli dizilerden tanıdık yüzlerin rol aldığı film yaz sonunda Türkiye'deki tüm sinema salonlarında vizyona girecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!