Konyaaltı Belediyesi, doğayla buluşturuyor

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Belediyesi, doğayla buluşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 12:01

Konyaaltı Belediyesi, doğayla buluşturuyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi'nin her ay gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünde, Alacasu Koyu'ndan Tekirova'ya eşsiz manzara eşliğinde yüründü.

Konyaaltı Belediyesi ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) işbirliğiyle gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri devam ediyor. Doğaseverler bu ay Alacasu Koyu'ndan başlayarak, Phaselis-Tekirova parkurunda yürüdü. TODOSK'un profesyonel rehberleri eşliğinde gerçekleşen yürüyüş, 9 kilometrelik parkurda yapıldı. Eşsiz doğa manzarası eşliğinde yürümenin keyfini yaşayan doğaseverler, şehir stresinden uzak, keyifli bir gün geçirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçen yıllarda başlattıkları doğa yürüyüşlerine ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Başkan Böcek, “Antalya doğa yürüyüşleri anlamında çok güzel parkurlara sahip. Biz de bu yönde farklı parkurlarda doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Doğa tutkunu halkımız bu etkinliklerimizde haftanın yorgunluğunu atarak, keyifli bir gün geçiriyor. Gelecek aylarda farklı noktalara yürüyüşler gerçekleştireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!