Konyaaltı Barınağı'nda 'mutlu' son

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Barınağında mutlu son
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 10:50

Konyaaltı Barınağı'nda 'mutlu' son

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yeni doğum yapmış kanaması olan bir keçi, tedavi edilerek eski sağlığına kavuştu.

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde her yıl onlarca kedi ve köpek aşılanıyor, hayvanlarda kırık veya çıkık varsa tedavi ediliyor. Sokak hayvanları için verilen bu hizmet, çevre köylerden getirilen küçük ve büyükbaş hayvanlar için de sağlanıyor. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, yeni doğum yapmış kanaması olan bir keçiye de yardım eli uzattı. Veteriner İşleri Müdürü Mutlu Karacaoğlu, uyguladıkları tedavi sonucu keçinin ikinci günde eski sağlığına kavuştuğunu söyledi. Yeni doğum yapmış keçinin barınağa getirildiğinde aşırı kanaması olduğunu belirten Karacaoğlu, rahim içi ilaç vererek kanamayı durduklarını söyledi.

Keçinin sahibi Ayşegül Demir, "Doğum yaptığında ölmek üzereydi, ne yapacağımızı bilemedik ve ilk aklımıza gelen Konyaaltı Belediyesi Barınağı oldu. Kuzuyla birlikte keçimizi barınağa getirdik ve burada bizi geri çevirmediler. Tedavi altına aldılar. Bu gün keçimiz sağlığına kavuştu. Kuzu da annesinden süt emmeye başladı. Başta Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere tüm barınak çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!