Konyaaltı Barınağı, Veterinerlere Örnek Gösterildi

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Barınağı, Veterinerlere Örnek Gösterildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 10:28

ANTALYA'DAKİ KAMU VE SERBEST ÇALIŞAN VETERİNERLER KONYAALTI BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI SAĞLIK VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından örnek gösterilen Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’ni kamu ve serbest çalışan veterinerler ziyaret etti.
Bu yıl inşası tamamlanan ek hizmet binası ile Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ultrasonlu muayene ve biyokimya tetkikleri de yapılabiliyor. “En tabi hak yaşama hakkı” anlayışından yola çıkan Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, bu hizmetleriyle de Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Konyaaltı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından örnek gösterildi.
Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Kadri Bilici ve Konyaaltı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Canan Otruş, beraberindeki teknik heyetle birlikte, serbest çalışan veterinerlere örnek olması açısından Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz ile Veteriner İşleri Müdürü Mutlu Karacaoğlu Heyete bilgi verdi. Mutlu Karacaoğlu, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde lazer yöntemli ameliyatlardan, kırık çıkık tedavisine; ultrasonlu muayeneden biyokimya tetkiklerine bir çok sağlık hizmeti verebildiklerini söyledi. Bu tedavi hizmetleri sonrası sokak hayvanlarını rehabilite edebildikleri oyun parkuruna sahip olduklarını dile getiren Karacaoğlu, sokak hayvanları için sağladıkları tüm bu hizmetlerle Antalya’da bir çok ilke imza attıklarını bildirdi.
Serbest çalışan veterinerle bu tesisi göstermek istediklerini dile getiren Konyaaltı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Canan Otruş, gerek hijyenik ortamı ile gerek ise sağladığı hizmetler ile Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Antalya’da örnek oluşturduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!