'Koç Fest 2016' Akdeniz Üniversitesi'nde

Güncelleme Tarihi:

Koç Fest 2016 Akdeniz Üniversitesinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 10:43

'Koç Fest 2016' Akdeniz Üniversitesi'nde

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - SPOR, müzik ve eğlenceyi bir araya getiren Türkiye'nin en büyük gençlik festivali Koç Fest, Akdeniz Üniversitesi'nin (AÜ) ev sahipliğinde yapılacak.

AÜ yerleşkesindeki 13. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'nın açılış töreni 11 Mayıs Çarşamba AÜ Mavi Salon'da yapılacak. 103 üniversitesinin katılacağı ve

5 bin sporcunun mücadele edeceği Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları büyük finalleri kapsamında AÜ'de futbol, voleybol, basketbol, hentbol süper lig müsabakaları ile atletizm, jimnastik, yüzme, triatlon, okçuluk, bisiklet Türkiye şampiyonaları gerçekleştirilecek. Dünya Şampiyonu Milli Bilardocu Semih Saygıner'in bilardo gösterisi ile Koç Spor Fest'te yer alacağı festivalde dans ve akrobasi gösterileri, üniversite oyunları müsabakaları ve daha bir çok gündüz etkinlikleri ve eğlenceli aktiviteler festivale renk katacak.

Türkiye'nin en geniş katılımlı, çok branşlı spor organizasyonu olan Koç Spor Fest'in açılış töreninde sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!