Kız öğrenciler Gençlik Kampı'nda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kız öğrenciler Gençlik Kampında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2017 10:56

Kız öğrenciler Gençlik Kampı'nda buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, düzenlediği '15 Temmuz Diriliş Gençlik Kampı'nda kız öğrencileri buluşturdu. Denize kıyısı olmayan ilçelerdeki öğrenciler, üç gün boyunca Antalya'da ağırlandı.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Antalya İl Temsilciliği, Antalya İl Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Diriliş Gençlik Kampı'nda kız öğrenciler buluştu. Gençlerin sosyal ve kültürel alanda gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan Diriliş Gençlik Kampı'na katılan gençler, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç'ı Uncalı şehitliğindeki mezarı başında dualarla andı.
İLK KEZ BOWLİNG DENEYİMİ
Gençlerin bir sonraki durağı Tünektepe oldu. Teleferikle tepeye çıkan öğrenciler Antalya'nın eşsiz manzarasını seyretme fırsatı buldu. Hayatlarında ilk defa bowling oynayan kız öğrenciler, daha sonra Kadem Yüksek Öğrenim Yurdu'nda İl Müftülüğü vaizi Aysel Uygun'un katıldığı '15 Temmuz Ruhu ve Milli Gençlik Şuuru' konulu söyleşide buluştu.
KAMP YAT TURU İLE SONA ERDİ
Kampın ikinci gününde gençler, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Sarısu Kadınlar Plajı'nda denize giren kız öğrenciler, Antalya'nın eşsiz güzelliklerini keşfetti. Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ile kampın son gününde kahvaltıda bir araya gelen öğrenciler, kampı yat turuyla tamamladı. Antalya'da çok keyifli vakit geçirdiklerini ifade eden öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Menderes Türel'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!