KIRCAMİ’DE GERİ SAYIM

Güncelleme Tarihi:

KIRCAMİ’DE GERİ SAYIM
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 10:42

Kırcami’de yıllardır süregelen imar sorunuyla ilgili süreç hak sahiplerinin yüzünü güldürecek aşamaya geldi. Yerel yönetimlerin ortak çabasıyla tapuların dağıtılacağı gün için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

ANTALYA’nın Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Yeşilova, Alan, Kırcami, Güzeloluk ile Zümrütova mahallelerini kapsayan Kırcami’de 30 yıldır süren imar sorunu, yerel yönetimlerin attıkları adımlar neticesinde çözüme yaklaştı. Muratpaşa Belediyesi tarafından Kırcami için hazırlanan 18’lik uygulama planlarıyla ilgili işleyen yasal süreç, askı aşamasında.

KANAYAN YARA KAPANIYOR

Kırcami planlarıyla ilgili süreçte gelinen noktanın müjde niteliğinde olduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediyesi’nin 18’lik uygulama planlarını 24 Mayıs’ta kendilerine göndereceğini açıkladı. Gelen planları bir iki hafta içinde onaylayıp vakit kaybetmeden askıya çıkaracaklarını duyuran Türel, “Askı sürecinden sonra kadastroda tapu işlemleri başlıyor. Kırcami’ye hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Türel, kanayan bir yaraya dönen Kırcami sorununu nihayet çözüldüğünü dile getirdi

‘VAKİT KAYBETMEDEN’

Haberin Devamı

Kırcami’de tapuların dağıtılmasına doğru giden prosedürleri uygularken zaman kaybetmemeye özen gösterdiklerini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hazırlanan Kırcami planlarıyla ilgili yasal askı sürecinin devam ettiğini belirtti. Uysal, “Şimdiye kadar bütün engelleri aştık. Prosedürü işleterek bu yıl içinde süreci noktalamak istiyoruz. Askı süreci sona erdiğinde Büyükşehir Belediyesi’ne onaya gönderilecek. Onaydan sonra da süreç, tapuların verilmesine doğru ilerleyecek. Hak sahiplerinin içi rahat olsun. Hiçbir olumsuzluğun olmadığı konusunda hak sahiplerinin içi rahat olsun” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!