Kınık'ta gol sesi çıkmadı

Güncelleme Tarihi:

Kınıkta gol sesi çıkmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 11:03

Kınık'ta gol sesi çıkmadı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör Play-off Grubu'nun ilk haftasında Kınıkspor ile Alanya Kestel Belediyespor 0-0 berabere kaldı.

Play-off Grubu'nda şampiyonluk hesapları yapan Kınıkspor ile Alanya Kestel Belediyespor, Kınık Stadı'nda karşılaştı. Salih Benli, Ergenekon Anıl Yağcı, Öner Gökçe Doğan hakem üçlüsünün yönettiği maç Kınıkspor'un vuruşuyla başladı. Yaklaşık 2 bin seyircinin desteğiyle maça çıkan Kınıkspor ilk dakikalarda atak bir oyun ortaya koydu. Maçın 13'üncü dakikasında Kınıkspor'dan Şahin, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ıskalayarak net golü kaçırdı. 40'ıncı dakikada Kınıkspor'dan Şahin, yine kaleciyle karşı karşıya geldiği pozisyonda kaleciyi çalımlamak isterken topu kaleciye kaptırdı. Maçın 43'üncü dakikasında Kestel Belediyespor atağında, Samet'in şutu Kınıkspor kale direğinden geri geldi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya iki takım da temkinli başladı. Maç tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takım da net pozisyon bulamadı. Maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. İki takım da ilk haftayı 1'er puanla kapattı.

Maçta Kınıkspor'dan Mustafa, Kestel Belediyespor'dan Görkem sarı kart gördü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!