KETOB'dan Başkan Gül'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

KETOBdan Başkan Güle ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 17:20

KETOB'dan Başkan Gül'e ziyaret

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler ve yönetim kurulu üyeleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kemer'in etkin bir şekilde tanıtılması için düzenlenecek yurt içi geziler konuşuldu.
20 Ekim'de yapılan genel kurulda göreve seçilen KETOB Başkanı Şener Gürler ile yönetim kurulu üyeleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. KETOB Başkanı Şener Gürler ile başkan yardımcıları Tayyar Gül, Alper Tamer Dolanay, Kasım Dinçer Sarıkaya, yönetim kurulu üyeleri Şinasi Gürocak, Gültekin Levent Toper, Yusuf Çelik, Günaydın Atar, Selçuk Akıltopu, Umut Uysal, Derya Billur ve Yönetim Kurulu Temsilcisi Ayşegül Uçar'ı makamında kabul eden Başkan Gül, yeni yönetime başarılar diledi. Ziyarette turizmin sorunları, çözüm önerileri ve yeni projeler konuşuldu.
Başkan Gül, ziyarette KETOB ile Kemer Belediyesi'nin birlikte gerçekleştireceği yurt içi gezilerini masaya yatırdıklarını belirterek, "Turizmin gözbebeği olan Kemer'imizi en iyi şekilde tanıtmak ve ilçe turizmimizi canlandırmak için turizmcilerimizle omuz omuza çalışıyoruz. Yakında çeşitli kentlere ziyaretler gerçekleştirerek temaslarda bulunacağız. Geçen yıllarda düzenlediğimiz yurt içi gezilerimizin iç turizme çok olumlu katkılarını gördük. Bu yıl ki ziyaretlerin de verimli geçeceğine inanıyoruz" dedi.
KETOB Başkan Şener Gürler de "Benzersiz turistik ve tarihi zenginliğe sahip olan Kemer'imizin marka değerini yükseltmek için 'Birlikten kuvvet doğar' ilkesiyle çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde acente ziyaretleri için Trabzon, Sakarya, Adana, Gaziantep, Hatay ve Adana'ya gideceğiz. Bu kentlerde ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağız. Başkanımız Mustafa Gül bizlere her zaman destek oluyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!