Kepez'den sağlık hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Kepezden sağlık hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 13:22

Kepez'den sağlık hizmeti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye bünyesinde hizmet veren sağlık merkezini Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse'ye tanıttı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dişten göze, diyetisyenden psikoloğa, evde bakımdan talasemi testine kadar yüzlerce kişiye şifa dağıtan Kepez Belediye Sağlık Merkezi'ni, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer'e tanıttı. Başkan Hakan Tütüncü, Köse ve Sümer'e, sağlık merkezi binasındaki ağız ve diş polikliniği, diyetisyen, göz polikliniği, psikolog, talasemi testinin yapıldığı laboratuvar ve evde sağlık hizmetinin verildiği birimleri gezdirdi.

Belediye sağlık merkezinin sağlık alanındaki çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, “Bu yaz hizmete açtığımız sağlık merkezimizin ağız ve diş polikliniğinde bin 481, göz poliklinikte ise bin 808 kişi muayene oldu. Sağlık merkezimizde 10 bin 644 vatandaşımıza talasemi testi, 24 bin 955 hemşehrimize diyetisyen, 888 kişiye de psikolog hizmeti verdik" dedi.

117 BİN KEPEZLİYE EVDE BAKIM

Başkan Tütüncü, evde sağlık hizmeti kapsamında bakacak kimsesi olmayan yaşlılara ve kronik yatalak hastalara doktor, pansuman, ambülans, engelli taksi, kişisel temizlik, evde temizlik, evde fizyoterapi ve evde diş hizmeti verdiklerinin altını çizdi. Bugüne kadar 117 bin Kepezliye evde sağlık hizmeti götürdüklerine işaret eden Hakan Tütüncü, 8 yıllık görev süresi içerisinde 5 bin 884 çocuğu sünnet ettirdiklerini, 39 bin kişinin de kalp taramasını yaptıklarını belirtti.

Ak Parti Milletvekili Mustafa Köse de "Belediye sağlık merkezi de örnek alınması gereken bir hizmet olmuş. Diş sağlığı polikliniğinden psikoloğuna, göz muayenesinden fizyoterapistine kadar çok önemli hizmetleri sağlık merkezinde Kepezlilere ve Antalyalılara sağlanıyor. Bu tesisin bir güzelliği de buradan yönlendirilen evde bakım hizmetiyle seyyar diş laboratuvarına varıncaya kadar imkânı olmayan, gelemeyen, yatalak hastalarımıza diş tedavisinden fizyoterapiste kadar bu merkezden her türlü sağlık hizmete götürülüyor. Hakan Başkanımızı tebrik ediyorum" dedi.

Sağlık merkezi tanıtım gezisine belediye meclis üyeleri de katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!