Kepez'de 'Kutlu Doğum' coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Kepezde Kutlu Doğum coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 14:19

Kepez'de 'Kutlu Doğum' coşkusu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Tütüncü, 'Kutlu Doğum Haftası' dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilk olarak Kızıllı Mahallesi muhtarlığının düzenlediği 'Kutlu Doğum Haftası' kutlamalarına katıldı. Ardından Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'ne geçen Başkan Tütüncü, Varsak İmam Hatip Ortaokulu'nun hazırladığı programı izledi. Kültür Merkezi'nin fuayesindeki öğrencilerin hat eserlerinden oluşan serginin açılışını yapan Tütüncü, eser sahiplerini tebrik etti. Öğrencilerin Kur-an okuduğu programda konuşan Başkan Tütüncü, herkes için en değerli varlığın çocuklar olduğunu söyledi.
Çocuklara daha iyi bir gelecek için gösterilen gayretlerin farkında olduklarını kaydeden Tütüncü, "Çocukları sadece maddi açıdan geleceğe hazırlamak yeterli değil. Onların ne kadar maddi açıdan iyi bir geleceğe sahip olmaları için çalışırsak çalışalım, gönüllerine Allah'ın sevgisini yerleştiremezsek, kendi değerlerimizi yüreklerine uygun bir yol ile akıtamazsak, işte o zaman onların gelecekleriyle ilgili ciddi endişe duymamız gereken anlar gelir. Veliler olarak iyi giysiler giymesini, iyi şartlarda yaşamasını arzu ediyoruz. Ancak onların dini bütün, imanlı, ahlaklı olarak toplum içinde olmaları için üstün bir gayret göstermeliyiz. Buradaki tüm veli ile öğretmenleri kutluyorum" diye konuştu.
Başkan Tütüncü son olarak Kepez Belediyesi'nin 8 proje ortağı işbirliğiyle Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Naat Gecesi Aşk-ı Muhammed' programına katıldı. Canlı müzik eşliğinde Hz. Muhammed'in yaşamından kesitler anlatıldı, şiirler okudun, hikayeler anlatıldı. Sahneye davet edilen Başkan Hakan Tütüncü de, Mehmet Akif Ersoy'un 'Bir Gece' adlı şiirini seslendirdi.

FOTOĞRAFLI








 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!