Kentin kalbi işgal altında

Güncelleme Tarihi:

Kentin kalbi işgal altında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2019 10:24

Antalya’nın marka caddesi Kazım Özalp, masa, sandalye ve şemsiye işgali altında. Engelli yollarını dahi kapatmaktan çekinmeyen işletmeler, ne yasa dinliyor ne de uyarı.

Haberin Devamı

ZABITAYA DÜZEN ÇAĞRISI
ANTALYA’nın yerli ve yabancı turist yoğunluğu en fazla olan marka caddesi Kazım Özalp (Kapalı Yol), masa, sandalye ve şemsiye işgali altında. Engelli yollarını dahi işgal etmekten geri kalmayan kuralsız esnaf, yerlere serdikleri farklı renklerdeki halılarla caddenin doğal yapısını da bozuyor.
KİMSE BİZİ DİNLEMİYOR
Hürriyet’e konuşan Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Cemalettin Çakar, “Kapalı yoldaki işgal nedeniyle hiçbir engelli o caddeden geçmek istemiyor. Çünkü özel yollarımızın tamamı içecek kasaları, tekstil malzemeleri, masa ve sandalye ile işgal edilmiş durumda. Esnafı uyardığımızda suçlu biz oluyoruz. Hatta bize, ‘Nereye şikayet ediyorsan et’ diyorlar. Düzensizliğin ortadan kalkması için Büyükşehir’den destek istiyoruz” diye konuştu.
KURALSIZ ESNAF SİTEMİ
İşgal ve düzensizliğin rahatsız edici boyuta ulaştığını kaydeden Kalekapısı Esnaflarını Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) Başkanı Hasan Kilit, “Konuyu resmi yazı ile Büyükşehir’e ulaştırdık. Biz esnaf derneğiyiz ama kurala uymayan esnaflardan şikayetçiyiz. Buradaki durum işgalin de ötesine geçti. Zabıta buradaki sorunu nasıl görmüyor anlam veremiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!