Tatilcilerin Kemer fotoğrafları yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Tatilcilerin Kemer fotoğrafları yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 16:13

Tatilcilerin Kemer fotoğrafları yarıştı

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Tatilcinin Objektifinden Kareler konulu fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) tarafından düzenlenen 'Tatilcinin Objektifinden Kareler' konulu İkinci Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na Rus, Alman, İngiliz ve yerli turistlerden oluşan 55 tatilci 64 fotoğrafla katıldı. Uluslararası Sualtı Kültür Mirası Komisyonu Genel Sekreteri Doç. Dr. Hakan Öniz, KETAV Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Aytuğ, Akdeniz Üniversitesi doktora öğrencisi Ceyda Öztosun, tasarımcı- metin yazarı Yaprak Norgaz, KETAV Direktörü Filiz Ceylan Eraslan, Kemer Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nden Elmas Karataş ve Kemer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden Fikret Gülcü'nün yer aldığı jüri yaptığı toplantıda ilk 3'e giren fotoğrafları belirledi.

İLK ÜÇE GİRENLERE TATİL HEDİYE EDİLDİ

Jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda Özgür Şahin'in "Çıralı'da Gün Batımı" fotoğrafı birinci olurken, Feride Alemdaroğlu'nun "Gece ve Sahil" fotoğrafı ikinciliğe, Sezgin Arıcan'ın "Kemer ve Turist" fotoğrafı üçüncülüğe layık görüldü. Yarışmada ilk 3'e girenler KETAV tarafından Kemer'de 4 gün tatille ödüllendirilecek. Yarışmaya katılan tüm fotoğraflar önümüzdeki günlerde açılacak sergide yer alacak.

BAŞKAN GÜL: TÜM KONUKLARIMIZ BİRİNCİDİR

Kemer Belediyesi ve KETAV Başkanı Mustafa Gül, "Doğal güzellikleri, tarihi eser zenginliği ve kaliteli tesisleriyle dünyanın gözde turizm merkezlerinden olan Kemer'imizin güzelliklerini bir de tatilcilerin gözünden görmek istedik. Bu amaçla düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasında dereceye giren yarışmacıları tebrik ediyor, yarışmamıza katılan tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bizim gönlümüzde tüm konuklarımız birincidir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!