Kemer Devlet Hastanesi'nden yaşlılara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kemer Devlet Hastanesinden yaşlılara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2024 14:43

Kemer Devlet Hastanesi'nden yaşlılara ziyaret

Haberin Devamı

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi ve ekibi Yaşlılar Haftası dolayısıyla sağlık hizmeti verdikleri ve hastanede yatarak tedavi gören yaşlıları ziyaret edip, çiçek verdi.

Kemer'de, 18- 24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Ergün ve ekibi evde sağlık hizmeti kapsamında olan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Başhekim Ergün ve ekibi, Kemer Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde yatarak tedavi gören hastalara da çiçek takdim etti.

Hastaların genel durumları hakkında bilgi alan Başhekim Op. Dr. Ali Ergün, "Kıymetli yaşlılarımızın bedenen ve ruhen ihtiyaç duydukları dönemde onların yanında olduğumuzu hissettirmek amacıyla yaşlı hastalarımızın gününü kutladık. Kemer Devlet Hastanesi olarak engelli, yaşlı, bakıma muhtaç hastalarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırma noktasında her türlü hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Bilindiği üzere bakanlığımız tarafından YAŞAM (Sağlıklı Yaş Alma Merkezi) polikliniğini geçen ağustos ayında hizmete açtık. Bu süre içerisinde 997 hastamıza tıbbi hizmet sağladık. Aynı zamanda evde sağlık hizmeti kapsamında 195 kayıtlı hastamıza, aylık olarak evlerinde 320 ziyaret gerçekleştiriyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti ve beklentilerini karşılamak bizi de mutlu ediyor" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!