Kemer Belediyesi'nde aralık meclisi

Güncelleme Tarihi:

Kemer Belediyesinde aralık meclisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 16:09

Kemer Belediyesi'nde aralık meclisi

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi'nin aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

Kemer Belediye Meclisi 2018 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kamu yararına olan birçok hizmetin 2019 yılında da devamına karar verildi. Alınan kararlar gereği; sosyal, kültürel ve spor etkinleri için belediye araçları gelecek yıl da ücretsiz tahsis edilmeye devam edecek. Belediye Kültür Salonu; okullar başta olmak üzere kamu kurumlarının tüm etkinliklerine ücretsiz olarak tahsis edilecek. Göynük Mahallesi, Çamyuva Mahallesi ve Tekirova Mahallesi'nde kurulan pazarlara vatandaşların taşınması için servis otobüsleri çok düşük fiyatlarla hizmet verecek.

TESİSLERDEKİ FİYATLARA ZAM YOK

Meclis toplantısında ayrıca Belediye Sosyal ve İktisadi Tesislerde uygulanacak fiyat tarifesine herhangi bir zam yapılmaması kararlaştırıldı. Buna göre tesislerde çay ücreti KDV dahil 50 kuruş, şezlong ücreti KDV dahil 5 lira olacak. Halı saha ücretleri de gündüz için 60 lira, gece için 100 lira olarak belirlendi. Göynük Mahallesi Sosyal Tesisleri içinde yer alan Karavan Park'taki günlük park ücreti ise piyasa fiyatının yüzde 70 altında günlük 30 lira olarak saptandı.

İKİ PARKA İSİM VERİLDİ

Kemer Belediyesi aralık ayı meclis toplantısında Çamyuva Sahil Projesi kapsamında yapılan parka 30 Ağustos Zafer Parkı, Göynük Mahallesi'nde yapılan parka da Hasan Talih isminin verilmesi karara bağlandı. Toplantıda ayrıca Kemer Belediyesi'nin Hollanda- Utrecht Turizm Fuarı'na katılarak ilçenin tanıtımını yapması da kabul edildi. Mecliste diğer kabul edilen maddeler ise Antalya merkez için tahsis edilen personel servisinin 2019 yılında da devam etmesi ve geçici 3 işçinin 2019 yılı için de çalışmaya devam etmesi oldu.

GÜL: LİDER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, görev geldikleri 10'uncu hizmet yılında da sosyal belediyecilik konusunda örnek çalışmalar yapmaya ve lider olmaya devam edeceklerini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!