Göynüklüler kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Göynüklüler kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 15:33

Göynüklüler kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi tarafından Göynük'te 2 bin kişinin katılımıyla Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı düzenlendi.

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltılarının ikincisi Göynük'te yapıldı. Başkan Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz, Cumali Afşin ve Sedat Akan, belediye mahalle sorumluları, birim müdürleri, muhtarlar ile 2 bin Göynük Mahallesi sakini katıldı.

Göynüklü hemşehrileriyle Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı'nda buluşmaktan onur duyduğunu kaydeden Başkan Gül, "Kahvaltımıza katılan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. 8 Kasım'da Yeni Mahalle ve Merkez Mahallesi, 9 Kasım'da Çamyuva Mahallesi'nde vereceğimiz kahvaltılarda hemşehrilerimizle yeniden bir araya geleceğiz" dedi.

Kahvaltı organizasyonunda çok iyi ağırlandıklarını belirten Göynüklü konuklar da konukseverliği için Başkan Mustafa Gül'e ve eşi Neşe Gül'e teşekkürlerini sundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!