Kaymakam Tanrıkulu'na teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Tanrıkuluna teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2017 15:01

Kaymakam Tanrıkulu'na teşekkür ziyareti

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Alaeddin Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erol Memioğlu, mahalleye yaptırılacak camiye destekleri dolayısıyla Kaymakam Erol Tanrıkulu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Korkuteli'ne bağlı Alaeddin Mahallesi'nin Selçuklu ve Osmanlı mimarisine uygun yapılacak bir cami inşası için Alaeddin Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından çalışma başlatıldı. Mahalle hamamı yanındaki caminin yıkılarak yerine büyük bir cami yapılması projesi kapsamında mevcut 800 metrekarelik alanın ön tarafında bulunan 800 metrekarelik alan da Kaymakam Erol Tanrıkulu'nun devreye girmesiyle cami alazına dahil edildi.

Alaeddin Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erol Memioğlu, arsanın cami alanına kazandırılması dolayısıyla Kaymakam Erol Tanrıkulu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Memioğlu, "Uzun uğraşlar sonunda Kaymakamımız Erol Tanrıkulu'nun devreye girmesiyle cami önündeki 800 metrekare alanı cami alanına ilave ettirdik. Bu konuda desteklerinden dolayı başta Kaymakamımız Erol Tanrıkulu olmak üzere, Mal Müdürü Halil Karayel'e teşekkür ediyoruz. İnşallah belediye meclisinden de onaylandıktan sonra eski camiyi yıkarak yerine yeni bir cami yapacağız. Cami yapımı için Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü'yü de ziyaret ederek büyük destek aldık" dedi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu da "Toplam 1600 metrekare alana sahip olan yeni Alaeddin Cami için yer tahsisini gerçekleştirdik. Yeni cami Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin özelliklerini taşıyan, depreme dayanıklı yeni bir cami olacak. Caminin inşaat alanı 210 metrekare olacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!