Kaşlılar kitap okudu

Güncelleme Tarihi:

Kaşlılar kitap okudu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2018 10:26

Kaşlılar kitap okudu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğine Kaymakam Bilgehan Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Vakıf Müdürü Ayhan Yıldırım, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Kütüphanesi Müdürü Ömer Özen, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

Kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerden İlkdoğdu Korkmaz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Ardından bir yıl boyunca en çok kitap okuyan Zeynep Gökçül, Melisa Gökerbüyük ve Nil Gözeger adlı öğrencilere Kaymakam Bilgihan Bayar, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen ve Kütüphane Müdürü Ömer Özen çeşitli ödüller verdi.

Ardından Kaş Halk Kütüphanesi Müdürü Ömer Özen, katılımcıların hepsine birer kitap dağıttı. 81 ilde düzenlenen '81 il kitap okuyor' kampanyası çerçevesinde 'İnsan Okur' etkinliği düzenlendi. Katılımcılar 15 dakika boyunca kendilerine verilen kitapları okudu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!