Kaş Belediyesi'nden iftar programı

Güncelleme Tarihi:

Kaş Belediyesinden iftar programı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 12:00

Kaş Belediyesi'nden iftar programı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Kaş Belediyesi tarafından Sütleğen Mahallesi'nde iftar programı düzenlendi. İftara, Ak Parti Antalya Milletvekili ve 5'inci sıra adayı Atay Uslu, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Canberk Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, Sütleğen Mahalle Muhtarı Mesut Uçar'ın da aralarında yer aldığı yaklaşık 500 kişi katıldı.

Yemek duasını okuyan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, "Ramazan ayı dostluğun, kardeşliğin, dayanışmanın, hoşgörünün, bir araya gelmenin, paylaşmanın yüceldiği bir aydır. Bu akşam bir aradayız. Soframızı birlikte paylaştık" dedi.

Ak Parti Milletvekili Atay Uslu da "Bizim milletimizi, medeniyetimizi ayakta tutan bu birlik ve beraberliğimiz, geleneğimiz, göreneğimizdir. 24 Haziran'da Türkiye'de çok önemli bir seçim yapılacak. Her seçim önemlidir ama bu seçim hepsinden önemlidir. Bu seçimde Türkiye yeni hükümet sistemine geçecek. Bu sistemle Türkiye bundan sonra hızı kesilemez, durdurulamaz bir sürece girecek. Kısacası Türkiye şaha kalkacak" diye konuştu.

Kaşlı olduğunu hatırlatan Atay Uslu, hemşehrilerinden kendisine destek vermesini de istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!