Kaş Belediye meclis toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kaş Belediye meclis toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 11:34

Kaş Belediye meclis toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Halil Kocaer başkanlığında yapıldı.

Belediye meclis salonundaki oturuma 25 meclis üyesinden 21'i katıldı. Oturumun açılışında konuşan Belediye Başkanı Halil Kocaer, Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak, askerlere moral vermek için bir Tır sebze ve meyve gönderdiklerini söyledi.

Ardından gündeme geçildi. Ahatlı Mahallesi'nde kurulacak yeni Kaş Sanayi Sitesi'nin arazisinin satışı için Belediye Başkanına yetki verilmesi görüşüldü.

Başkan Kocaer, "Buradaki 36 dönüm alana ek olarak belediye olarak 10 dönüm daha yer satın aldık. Sanayi sitesinin altyapısı için bu 10 dönümlük araziyi satmak istiyoruz. Bunun önceliği Sanayi Sitesi Kooperatifi alacak" dedi.

Ak Parti, CHP ve İYİ Parti grup sözcüleri, satışın kooperatife yapılması konusunda onay verdi. Madde oybirliğiyle kabul edildi.

Kalkan Mahallesi Kördere Mevkii'nde, ASAT tarafından kanalizasyon yapımı için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuru yapabilmek için Kaş Belediye Meclisi'nden taahhütname alınması görüşüldü. Burada söz alan bağımsız üye Hasan Nusret Baysal; "Kalkan'da ASAT tarafından yağmur suyu drenaj kanalı yapılıyor. Yüklenici firma bir gün çalışıyor, iki gün çalışmıyor. Turizm mevsimi geliyor. Bu çalışma ne zaman bitecek" diye konuştu. Grup konuşmalarının adından madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Diğer gündem maddelerinin de görüşülüp karara bağlanmasından sonra oturup tamamlandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!