Kanneci ve Cardoso'dan ustalık sınıfları

Güncelleme Tarihi:

Kanneci ve Cardosodan ustalık sınıfları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 10:34

Kanneci ve Cardoso'dan ustalık sınıfları

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunları Derneği'nin düzenlendiği Uluslararası Antalya Gitar Festivali Genel Sanat Yönetmeni Ahmet Kanneci ve Latin Amerika müziğinin ustası Jorge Cardoso, Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen ustalık sınıfında öğrencilerle bir araya geldi.

Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunları Derneği'nce bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Gitar Festivali'nin Akdeniz Üniversitesi etkinlikleri gerçekleştirildi. Festival Genel Sanat Yönetmeni Ahmet Kanneci, 'ustalık sınıfında' Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Andres Segovia Onur Nişanı'na sahip Türk gitarının büyük ismi Kanneci, Üniversitenin Olbia Salonu'nda düzenlenen ustalık sınıfında öğrencilerin geliştirmek istediği konular ve çalıştıkları parçalar üzerine alıştırmalar yaptırdı. Kanneci, sahnede öğrencilerin çalıştıkları parçaları onlarla beraber çaldı.

Üniversitede düzenlenen diğer ustalık sınıfında ise günümüzün en büyük gitarcıları arasında gösterilen Latin Amerika müziğinin en önemli isimlerinden Jorge Cardoso, öğrencilerle buluştu. 'Üstün gitar öğretmeni' unvanına sahip sanatçı ustalık sınıfında öğrencilerle tek tek ilgilendi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!