Kaleköy'de kalbine yenildi

Güncelleme Tarihi:

Kaleköyde kalbine yenildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 10:52

Kaleköy'de kalbine yenildi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde tatil yapan 46 yaşındaki Hasan Ali Sağbil, yürüyerek çıktığı Simena Antik Kenti'nde kalp krizine bağlı yaşamını yitirdi.

İstanbul'dan yaşayan Hasan Ali Sağbil tatil yaptığı Demre'de, eniştesi Hasan Akar ve ablası Zeynep Akar'la Üçağız'dan tekneyle denize açıldı. Dün akşam saatlerinde Kaleköy'e gelen Sağbil ve yanındakiler daha sonra yürüyerek Kaleköy'deki kaleye çıkmak için yola çıktı. Yokuş yukarı yürürken fenalaşan Sağbil, yere yığıldı.

Ablası Zeynep Akar'ın yardım istemesi üzerine Sağbil'e ilk müdahale Kaleköy'e tatile gelen bir sağlık görevlisi tarafından yapıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'nden de yardım istendi. Kara bağlantısı olmayan Kaleköy'e ilk yardım ekipleri Sahil Güvenlik Bot KOmutanlığı'na ait botla ulaştı. Sağlık görevlilerinin çabasına rağmen Hasan Ali Sağbil yaşamını yitirdi. Sağbil'in cesedi tekneyle Üçağız Mahallesi'ne oradan ambulansla Demre Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağbil'in cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'la dünür olan Hasan Ali Sağbil'in daha önce bypas olduğu, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!