Kadınlardan, Başkan Uysal'a spor teşekkürü

Güncelleme Tarihi:

Kadınlardan, Başkan Uysala spor teşekkürü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 12:53

Kadınlardan, Başkan Uysal'a spor teşekkürü

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA İlçesi Güzeloluk Mahallesi'nde spor yapmak için mahalle muhtarlığına dilekçe vererek pilates kursu açılmasını sağlayan mahalle sakini kadınlara, katılım sertifikaları Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından verildi.

Güzeloluk Mahallesi sakini kadınlar; Muratpaşa Belediyesi'nce 21 mahallede uygulanan sabah sporundan yararlanabilmek için nisan ayının ilk günlerinde mahalle muhtarlığına dilekçe verdi. Kadınlar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın talimatıyla düzenlenen sabah sporu programına başladı. Başkan Uysal pilates yapan kadınları ziyaret etti. Başkan Uysal, spor yapan kadınlara katılım sertifikalarını verdi.

İlkbahar dönemi pilates programına katılan kadınlar; kendilerine, sağlıklı yaşam için spor yapma olanağı sunan Başkan Ümit Uysal'a teşekkür etti. Güzeloluk Mahallesi Kültür Sitesi'nde pilates dersi alan 70 kadın adına Dudu İnci'nin teşekkür ederek çiçek verdiği Başkan Uysal, "Spor; tansiyon, şeker ve kanser gibi hastalıklara karşı bizi koruyor. Yeter ki siz isteyin. Daha çok komşumuzu, insanımızı mutlu edelim, sağlıklı hale getirelim" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!