KADINLARA DEV DESTEK

Güncelleme Tarihi:

KADINLARA DEV DESTEK
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2021 08:48

Corendon Airlines, Muratpaşa Belediyespor’un bu yıl ilk kez müsabakalara çıkacak olan kadın voleybol takımının ana sponsoru oldu. Voleybol takımının lansmanı ve sponsorluk anlaşması için düzenlenen törende “Hedef Sultanlar Ligi” mesajı verildi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Sigorta Shop  Kadınlar Voleybol 1’inci Ligi’nde 2021 – 2022 sezonunda ilk kez mücadele edecek olan Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı ve Corendon Airlines arasında ana sponsorluk anlaşması imzaladı. Kundu turizm bölgesindeki Nirvana Cosmopolitan Otel’de düzenlenen imza törenine Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Yılmaz, takımın baş antrenörü Emin İmen, tam kadro oyuncular ve belediye spor birimi ekibi katıldı.

BÜYÜK SERÜVEN BAŞLIYOR

Törende konuşan Kulüp Başkanı Özcan Yılmaz, “Kadın voleybol takımıyla bu yeni yolculuğa çıkarken bir sponsorluktan öte gönül birlikteliği yaptığımız Codendon Airlines’ı bir kez daha yanı başımızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sezon Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nden mücadelesine başlayacak iddialı bir takım oluşturduk. Voleybolun deneyimli ismi Emin İmen antrenörlüğünde genç ve yetenekli isimleri Muratpaşa çatısı altında bir araya getirdik. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız ilk maçla bu büyük serüvene başlıyoruz. Amacımız, Antalya’mızı en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu. 

Haberin Devamı

ANTALYA’YA DESTEK ÇAĞRISI

Antalya merkezli bir şirket olarak Antalya’da faaliyet gösteren bir spor kulübüyle daha iş birliği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer de,  “Böyle bir sponsorluk çok değerli. Ama en değerlisi, Muratpaşa Belediyespor’daki kızlarımızın desteklenmesi. Özellikle kadın takımlarının tüm sponsorluklarımızın içinde çok özel bir yeri var. Bu iş birliklerimizin hem Türk sporunun gelişimi hem de çocuklarımızın sporla tanışması noktasında büyük öneme sahip olduğumuza inanıyoruz. Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının Antalya’yı en üst seviyede temsil edeceğine dair inancımız tam. Onlar ilk defa oynayacakları bu takımla yeni bir adım atıyorlar. Tüm Antalyalıların ve kurumların takımımızı desteklemesi lazım. Tüm sporcularımıza 2021 – 2022 sezonu için başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

HEDEFİMİZ SULTANLAR LİGİ

Muratpaşa’da kitle sporlarını yaygınlaştırmayı, amatör branşların neredeyse tamamında faaliyet gösterip lokomotif belirledikleri spor branşlarında da üst düzeyde etkili olmayı hedeflediklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise şöyle konuştu: “20 civarında branşta faaliyet gösteriyoruz. Çok geniş bir sporcu tabanımız var. Daha da genişletmek için çalışıyoruz. Uzun yıllar hentbolda başarıdan başarıya koştuk. 2016’da EAFE Cup’ta ilk 4’e kalarak zirveyi yaşadık. Bu yıl Antalya’da ikinci bir takımın hentbolda faaliyet göstermesi nedeniyle voleybol gibi dünyada ilk 10’da Avrupa’da ilk 5’te olduğumuz ayrı bir branşı lokomotif belirleme kararı aldık. Takipçi kitlesi son derece geniş olan, halkımızın çok sevdiği, dünyada da çok başarılı sonuçlar aldığımız voleybolu da Antalya’ya en üst düzeyde, Sultanlar Ligi düzeyinde yaşatmak istedik. 1’inci Lig’den başlangıç yaptık. Mutlak hedefimiz Sultanlar Ligi’ne yükselmek. Kısa sürede bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum.”

Haberin Devamı

BİRLİKTE BAŞARILI OLACAĞIZ

Uysal, sözlerine şöyle devam etti: “Takımımız dinamik, yaş ortalaması genç ve iddialı bir takım. Önümüzdeki süreçte transferlerimize devam edeceğiz. Yabancı transferleri, nitelikli sporcularımıza örnek olacak vasıfta gerçekleşecek. Takımın gelişiminde katkı sağlayan tüm yönetim kadrosuna ve sporcularımıza çok teşekkür ederiz. Corendon gibi uluslararası niteliği olan, şehrimizden çıkıp yükselmiş, zor, istikrarsız şartlarda ayakta kalmayı başarmış, kendi sektöründe lider firmalardan biri olmuş çok kıymetli kuruluşlara sahip olmak bir ülke için, bir şehir için büyük şans. Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’e ve bütün Corendon ailesine teşekkür ediyorum ve birlikte çok başarılı olacağımıza inanıyorum.”

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!