KAÇAK BAŞKAN ORTAYA ÇIKTI

Güncelleme Tarihi:

KAÇAK BAŞKAN ORTAYA ÇIKTI
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2019 11:14

3 milyon kredi verilen 110 esnafın dosyalarıyla birlikte kaçtığı iddia edilen Yeni Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Coşkun ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ANTALYA’da yaklaşık 110 esnafa 3 milyon TL kredi dağıtan Yeni Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından üye dosyalarıyla birlikte kaçtığı iddia edilen Başkan Mehmet Coşkun, Hürriyet’in, “Başkan kaçtı esnaf şaşkın” haberi sonrası ortaya çıktı.

BAŞKANLIĞI İSTİYORLAR

Hürriyet muhabirine ulaşan Coşkun, hakkında açılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek, “Hiçbir yere kaçmadım. Bazı üyeler rakibim olduğu için bana iftira atıyor. Kooperatifi taşıdığım doğru ama eşya falan satmadım. Şahsımı suçlayan üyelerle ilgili de savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu tür girişimleri beni başkanlıktan düşürmek için yapıyorlar” dedi.

NE OLMUŞTU?

Yeni Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim kurulu üyesi Cavit Güç, şu iddiaları gündeme getirmişti: “Maalesef Mehmet Coşkun’a ulaşamıyoruz. Kendisi kooperatif merkezi olarak kullandığımız daireyi hiçbir üyeye, ortağa veya yönetim kurulu üyelerine haber vermeden boşaltmış. Merkeze ait eşyaların da ikinci el eşya dükkanına satıldığını öğrendik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!