'Ironman Turkey' için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Ironman Turkey için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 13:04

'Ironman Turkey' için geri sayım başladı

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- DÜNYANIN en prestijli triatlon yarışlarından 'Gloria Ironman 70.3 Turkey', 23 Ekim'de Antalya'da yapılacak.
Gloria Ironman 70.3 Turkey Yarış Direktörü Cem Adabük, bu yıl ki demir adam yarışlarının Belek Turizm Bölgesi'nde yapılacağını kaydetti. Geçen yıl yapılan organizasyonun hemen sonrasında bu yılın planlamasını yaptıklarını belirten Adabük, "Daha fazla katılımcıyı bekliyorduk. Ancak, ülkedeki birçok organizasyonda olduğu gibi triatlon sporu da yaşananlardan etkilendi. Geçen yıl ki katılımcı sayısına ulaşamayacağız. Ancak yine 1000 civarında sporcunun katılmasını bekliyoruz. Bu sayının yüzde 65'i de yabancı olacak. Şu ana kadar 53 ülkeden sporcu kayıt yaptırdı" dedi.
Gloria Ironman 70.3 Triatlon Yarışı'nda 65 yaş kategorisinde yarışacak olan iş adamı Ali Bıdı, hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Bıdı, "Geçen yıl benim kategorimde 45 sporcu yarıştı. Bu yıl da aynı sayıyı bekliyorum. Hedefim, birincilik kürsüsüne çıkarak ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak" diye konuştu. Ironman 70.3 yarışı, 1.9 kilometre yüzme, 90 kilometre bisiklet ve 21.1 kilometre koşu parkurlarından oluşuyor.


FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!