İl Emniyet Müdürü Ulucan'ın 10 Kasım mesajı

Güncelleme Tarihi:

İl Emniyet Müdürü Ulucanın 10 Kasım mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 12:02

İl Emniyet Müdürü Ulucan'ın 10 Kasım mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, "İstiklal mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 80'nci yılında, Milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Mehmet Murat Ulucan, mesajında şöyle dedi:

"Atatürk'ü anmak kadar anlamak da çok önemlidir. O'nu anlamak, fikirlerini ve düşüncelerini kavramak sözle değil, icraatla olacaktır. 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' diyerek millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Büyük Önder Atatürk'ün 'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır' sözüyle bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatmak bizlerin en önemli görevidir."

"Toplumumuzun tüm unsurlarıyla, birlik ve beraberlik içinde ülkemizi muassır medeniyetler seviyesinde ki hedeflerine daha çok çalışarak ulaştıracağımıza yürekten inanıyorum. Nitekim Türk Milleti, tarihin her evresinde, kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli tezgaha rağmen kenetlenmeyi ve birlik içerisinde her türlü tehdidi büyük bir kararlılıkla bertaraf etmeyi başarmış bir millettir. Türk Milleti, işte bu nedenle, büyük bir millet olarak tarihteki yerini almıştır."

"Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde modern Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canını feda eden şehitlerimiz ile gazilerimizi şükranla ve rahmetle anıyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!