İki mağaza, iki açılış

Güncelleme Tarihi:

İki mağaza, iki açılış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 10:45

İki mağaza, iki açılış

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - MOBİLYA sektörünün ünlü markası Doğtaş ve Kelebek Mobilya'nın Aspendos şube açılışları gerçekleştirildi.

Açılışa Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş Kelebek CEO'su Ersin Serbes, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Doğtaş ve Kelebek Mobilya Mağazaları Aspendos Şubeleri'ni Antalya'ya kazandıran Yaprak Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Yaprak ile oğulları Erdem, Erhan, Erzem Yaprak ev sahipliğini yaptı.

Doğtaş markasının 45 yıllık bir geçmişi olduğunu anlatan Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "Kelebek Mobilyamız Cumhuriyet tarihinin en köklü kuruluşlarından biri ve 82 yıllık geçmişe sahip" dedi.

Doğtaş'ın yurt içi ve yurt dışında 200'e yakın satış noktasının bulunduğunu sözlerine ekleyen Doğan, "110 Kelebek mobilya, 50 farklı Kelebek Mutfak mağazası bulunuyor. Doğrudan 1360, dolaylı olarak 10 binin üzerinde çalışanımız var" diye konuştu.

Yıl sonuna kadar yurt içi ve yurt dışında 44 yeni Doğtaş, 41 yeni Kelebek Mobilya mağazası açma hedefleri olduğunu hatırlatan Doğan, "Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında yer alıyoruz. Markalarımız geride bıraktığımız ay Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından 'Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma' ödülüne layık görüldü" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından her iki mağazanın giriş kapısında ayrı ayrı açılış kurdelesi kesildi. Davetliler, açılışın ardından mağazaları dolaşarak ürünler hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!