HÜRRİYET’İN MUTLU GÜNÜ

Güncelleme Tarihi:

HÜRRİYET’İN MUTLU GÜNÜ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2022 09:26

Hürriyet Gazetesi muhabiri Ceren Deniz, iş insanı Hakan Baykuşlar ile dünya evine girdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kıydığı nikâha, Antalya iş dünyasının yanı sıra gelin ve damadın yakın arkadaşları, meslektaşları ve sevenleri katıldı.

Haberin Devamı

YAPTIĞI haberlerle Antalya gündeminin nabzını tutan Hürriyet Gazetesi muhabiri Ceren Deniz ile Pargalı Bilişim A.Ş Yazılım Müdürü Hakan Baykuşlar, IC Aırport Hotel’de düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Antalya iş dünyasından çok sayıda konuğun yer aldığı düğünde gelin ve damadı yakınları, meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

NİKÂHI UYSAL KIYDI
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kıydığı nikâhta, çifte mutluluklar dileyen Başkan Uysal, evlendirme cüzdanını Ceren Deniz’e verdi. Eğlenceli diyalogların yaşandığı nikâh, konukları gülümsetti.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Nikâhın ardından ilk danslarına çıkan çift daha sonra tek tek masaları dolaşarak sevenlerinin tebriklerini kabul etti. Gecede konuklar orkestranın çaldığı birbirinden güzel parçalarla doyasıya eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!