Hurma Mahallesi'ne modern park

Güncelleme Tarihi:

Hurma Mahallesine modern park
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 17:02

Hurma Mahallesi'ne modern park

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Hurma Mahallesi'nde yapılan park, hizmete açıldı.

Antalya'nın gelişen semtlerinden Hurma, özellikle modern yapılar, park ve meydanlarıyla dikkat çekiyor. Hurma Mahallesi'nde her yıl yeni park ve meydanlar inşa eden, mevcut parkları ise yenileyerek modernize eden Konyaaltı Belediyesi, son olarak Hurma Mahallesi, Boğaçayı Caddesi ve 228 Sokak'ın kesiştiği noktadaki yeni parkın yapımını tamamladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince 3 bin 714 metrekare alan üzerine yapılan parkın içersinde vatandaşların spor yapabilmeleri için sokak tipi spor aletleri de yer alıyor. Çocukların güvenliği için oyun grubu alanının zemini kauçuk malzemeyle kaplandı. Parkın içersinde engelli vatandaşların kullanımına uygun olarak ikaz-takip karoları da bulunuyor. Bölgeye uygun çeşitli bitki türleri ile park yeşil dokuyla kaplı bahçe görünümüne kavuşturuldu.

Bu yıl içinde 30 bin metrekare park yapmayı hedeflediklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Mahallesi'ne yeni bir park kazandırdıklarını söyledi. Başkan Böcek, sadece bölge sakinleri için değil tüm Antalyalılara daha yeşil bir kent sunabilmenin gayreti içinde olduklarını bildirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!