Hotel Su yaz sezonuna hazır

Güncelleme Tarihi:

Hotel Su yaz sezonuna hazır
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 09:44

Hotel Su yaz sezonuna hazır

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Sunis Hotels grubuna bağlı Hotel Su'da yaz sezonu 23 Nisan'da
İstanbul Ses Kayıt Grubu ve Serkan Kaya konserleriyle başlayacak.
Antalya merkezli Sunis Hotels Grubu, yaz sezonuna hazırladığı konser dizisiyle başlayacak. Gruba bağlı Antalya'daki Hotel Su, 23 Nisan'da İstanbul Ses Kayıt Grubu ve Serkan Kaya konseriyle yaz sezonu açacak. Hotel Su'da 6 Temmuz'da Volkan Konak, 13 Eylül'de ise Linet sahneye çıkacak.
Sunis Hotels CEO'su Murat Erdoğan, bu yıl planladıkları konser dizisinin yerli turiste hitap ettiğini vurguladı. Antalya merkezli grubun 2015 yılında İzmir'de Efes Royal Palace Resort& Spa adıyla otel açtığını ifade eden Erdoğan, ülkenin içinden geçtiği dönemin hem turizm yatırımları hem de organizasyon için son derece kritik olduğunu söyledi. İzmir'e büyük bir yatırım yaptıklarını, bu nedenle hem bölgenin tanıtımını yapmak hem de iç turizm pazarını bölgeye çekmek amacıyla konser zincirinin bütçesini yüksek tuttuklarını aktardı.
Amaçlarının para kazanmak değil, başta ülke olmak üzere bölge turizmine katkı sağlamak olduğunu ifade eden Murat Erdoğan, "Sunis Hotels olarak amacımıza yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hotel Su'da gerçekleşecek konserlerde ünlü şarkıcıları hayranlarıyla buluşturacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!