'Hoşgeldin Bebek Projesi' örnek oldu

Güncelleme Tarihi:

Hoşgeldin Bebek Projesi örnek oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 10:45

'Hoşgeldin Bebek Projesi' örnek oldu

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - TÜRK Patent ve Marka Kurumu'ndan isim tescili alan 'Kemer Belediyesi Hoşgeldin Bebek Projesi' birçok belediye tarafından örnek alınıyor. Projenin mimarı Neşe Gül, "Patenti bize ait olan projenin örnek alınmasından gurur duyuyoruz" dedi.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül'ün önderliğinde Kemer Belediyesi tarafından 2010 yılında hayata geçirilen 'Hoşgeldin Bebek Projesi', Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan marka tescil belgesi almış ve söz konusu belge geçen ay Kemer Belediyesi'ne teslim edilmişti.
8 yıldır devam eden proje kapsamında Kemer'de yeni doğan her bebeğin ailesinin evine gidilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuluyor ve çeşitli hediyeler sunuluyor. Projenin mimarı olan Neşe Gül de birçok ziyarete katılarak ailelerin sevincine ortak oluyor.
1711 BEBEK ZİYARET EDİLDİ
2010 yılından bu yana süren projenin günden güne büyüdüğünü kaydeden Neşe Gül, "Projemiz kapsamında Kemer'de doğan tüm bebeklerin ailelerini ziyaret ederek onların mutluluklarını paylaşıyor ve iyi dileklerimizi iletiyoruz. 8 yılda 1711 bebeğimizi ziyaret ettik. Ayrıca bebeklerimiz için yılda 2 kez de mevlit okutuyoruz" dedi.
NEŞE GÜL: TAKLİT EDİLİYORUZ
Projenin bazı belediyeler tarafından örnek alındığını hatta taklit edildiğini vurgulayan Neşe Gül,  "Çalışmalarımızın örnek alınmasından gurur duyuyoruz. Ancak patenti bize ait olan 'Hoşgeldin Bebek' sloganının bazı belediyeler tarafından da kullanıldığını görüyoruz. 'Hoşgeldin Bebek Projesi', Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan Kemer Belediyesi adına tescillenmiştir. Bu slogan bize aittir. Bazı belediyeler projemizi bire bir kopyalayarak kendi projeleri gibi sunuyor. Tescilli projemizin bu şekilde taklit edilmesi siyasi etiğe ne kadar uyar onu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!