Hollandalı Öğrencinin Alanya Sevgisi

Güncelleme Tarihi:

Hollandalı Öğrencinin Alanya Sevgisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2015 13:32

ORİENT MEDYA EKİBİ

Geçtiğimiz yıl tatil için geldiği Antalya’nın Alanya ilçesini çok beğenen 23 yaşındaki Hollandalı üniversite öğrencisi, bu yıl staj için yine ilçeyi tercih etti.
Geçen yıl 1 haftalık tatil için geldiği Alanya’yı çok seven 23 yaşındaki Hollandalı Merel Donkers, bu yıl 15 haftalık staj için tekrar Alanya’ya geldi. Hollanda HAS (Devlet) Üniversitesi Geo Media Design üçüncü sınıf öğrencisi olan Donkers, internet aracılığı ile bulduğu Alanya’da medya ve yazılım alanında faaliyet gösteren Yusuf Benli’nin işletmeciliğini yaptığı Orient Medya şirketine Kasım 2014 tarihinde başvurdu.
23 Mart 2015 tarihinde stajına başlayan Donkers, "Alanya’yı çok seviyorum. Burada çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurdum. Alanya halkı çok yardımsever insanlar. Staj yaptığım şirketten de çok memnunum. Stajım hakkında bilgi verdiğim arkadaşlarımdan 4 kişi daha Alanya’da staj yapmak istiyor. Stajım tamamlandığında her ülkeden gelen arkadaşlarım gibi ben de Hollanda HAS (Devlet) Üniversitesi içinde stant açıp Alanya’yı tanıtmak için elimden geldiğince çaba göstereceğim" dedi. Diğer ülkelerde staj yapan arkadaşlarının kendisi kadar şanslı olmadıklarını da söyleyen Donkers, "Burası hem ucuz, hem de hafta sonu tatil yapabileceğim mükemmel bir yer" diye konuştu.
Orient Medya şirketinin sahibi Yusuf Benli ise öğrenci ağırlamak ve örnek olmanın verdiği gururla bu tür projelerde yer almaya devam edeceklerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!