Hayalleri tuvallere yansıdı

Güncelleme Tarihi:

Hayalleri tuvallere yansıdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2020 16:12

Hayalleri tuvallere yansıdı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI ressam Nur Ekmekçioğlu'nun atölyesinde resim eğitimi alan geleceğin ressamları, hayallerini resmettikleri eserlerini ilk kez sergilemenin heyecanını anne- babalarıyla paylaştı.

Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Sanat Galerisi'ni renklendiren serginin açılışına, çocukların aileleri ve yakınlarının ilgisi yoğun oldu. ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, "Bugün geleceğin ressamları çocuklarımızın heyecanını, sevincini, mutluluğunu, gururunu hep birlikte paylaşıyoruz" dedi. Çakcıl, eğitim veren Nur Ekmekçioğlu'nu ve öğrencilerini kutladı, çocuklarının önünü açıp sanata yönlendiren ailelerine de teşekkür etti.

Atölye sahibi Nur Ekmekçioğlu ise "Küçük kız öğrencilerime resim sanatını sevdirerek öğretiyorum. Çok kısa bir süre içerisinde beceri ve yeteneklerini ortaya çıkardılar, fırçalarıyla düşünce, hayal ve özlemlerini resmettiler. Resim çalışmaları mutluluk, temiz çevre, doğa ve hayvan sevgisi üzerine oldu" dedi. Ekmekçioğlu, bir süre sonra da erkek çocuk öğrencilerinin sergisini açacağının müjdesini verdi.

Derslerini aksatmadan boş zamanlarını atölyede resim eğitimi alarak değerlendiren, ürettikleri eserleriyle anne- babalarını gururlandıran küçük ressamlar Miray Satar (6), Hatice Tokgöz (11), Irmak Tekyürek (6), Elif Koçak'ın (6) sergisi 30 Ocak Perşembe gününe kadar açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!