Gülsüm anne ve Umut'un yaşadığı evin elektriği kesildi

Güncelleme Tarihi:

Gülsüm anne ve Umutun yaşadığı evin elektriği kesildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2015 14:48

- Antalya'da 2008 yılında trafik kazası sonucu felç olan ve kimliği tespit edilemeyen Rus gence yıllardır bakan Gülsüm Kabadayı'nın evinin elektriği 427 liralık borcu nedeniyle kesildi - Kabadayı: - "Umut'a kalın kazaklar giydirdim. Üşümemesi için battaniye ve yorganlara sardım. Kış günü ne yapacağımızı bilmiyorum"

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalya'da 2008 yılında trafik kazası sonucu felç olan ve kimliği tespit edilemeyen Rus gencin bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı'nın evinin elektriği, borcu nedeniyle kesildi.

Kabadayı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evine 47 günlük kullanım karşılığında 427 lira elektrik faturası geldiğini söyledi. Bu faturayı ödeme gücü bulunmadığını anlatan Kabadayı, Muratpaşa Kaymakmlığına yardım talebinde bulunduğunu ancak bu talebinin kabul edilmediğini söyledi.

Bugün, sabah saatlerinde elektrik şirketinden görevlilerin geldiğini anlatan Kabadayı, "Görevliler elektriği keseceklerini söylediler. Elektrik kesilirse Umut'un her şeyi bitecekti. Yatağı bile elektrik ile çalışıyor. Görevlilere yalvardım ancak dinlemediler. Kestiler" dedi.

Devletten aldığı bakım ücreti dışında geliri olmadığını ifade eden Kabadayı, "Bu borcu nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum. Elektrik kesilince klimalar da çalışmadığı için ev çok soğuk. Umut'a kalın kazaklar giydirdim. Üşümemesi için battaniye ve yorganlara sardım. Kış günü ne yapacağımızı bilmiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Gülsüm Kabadayı, yetkililerin kendisine yardım etmesini istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!