Gazipaşa'da turistlere çiçekli karşılama

Güncelleme Tarihi:

Gazipaşada turistlere çiçekli karşılama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 15:59

Gazipaşa'da turistlere çiçekli karşılama

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA,(DHA) - ALMANYA ve Danimarka'dan iki ayrı havayolu şirketiyle Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na gelen 360 yolcu, çiçekler ve hediyelerle karşılandı.

Almanya ve Danimarka'dan yolcu taşıyan havayolu şirketleri Germania ve DAT ilk kez Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na uçuş düzenledi. Her iki şirkete ait 180 yolcu kapasitesine sahip A-320 tipi yolcu uçakları havalimanına inişinde 'Su Takı Seremonisi' töreniyle karşılandı.

HEDİYELER VERİLDİ

Almanya'nın Bremen şehrinden havalanan Germania Havayolları ve Danimarka'nın Kophenag şehrinden havalanan Danish Air Transport şirketlerine ait uçaklardan inen 360 yolcuyu, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, TAV Havalimanları Holding Pazarlama Uzmanı Can Canbolat, TAV Gazipaşa- Alanya Havalimanı İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, Koordinatör Yardımcısı Murat Şen ve her iki havayolları genel müdürleri tarafından karşılandı. Çiçeklerle karşılanan havayolları uçuş ekibine ve yolculara ilk günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!