Finike'de okullar yeni döneme hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Finikede okullar yeni döneme hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 10:56

Finike'de okullar yeni döneme hazırlanıyor

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılına hazırlık kapsamında ilk, orta ve liselerde bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Finike İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, yeni eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Müdür Karataş, Yeşilyurt Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve nitelikli okullar arasına giren 60 öğrenci kapasiteli Finike Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bu yıl eğitim ve öğretime başlanacağını söyledi. Okulun merkezi sınavla 60 öğrenci alacağını belirten Karataş, okul yerleşke alanı içinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrenci yurdu yapıldığını ve yaklaşık 250 öğrenciye hizmet verebilecek kapasitede olduğunu kaydetti.

Müdür Karataş, yeni öğretim yılı hazırlıkları kapsamında, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bütçesiyle Cumhuriyet Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin konferans salonunun yenilendiğini, 3 katlı olan Finike 15 Temmuz Demokrasi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'ne bakım ve onarım çalışmaları yapıldığını vurguladı. Karataş, ayrıca Gıyasettin Keyhüsrev Anadolu Lisesi ile Çavdır Ortaokulu tuvaletlerinin onarıldığını, Arif Ortaokulu'na ise yemekhane yapıldığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!